V internetovém obchodě bohužel není možné v současné době objednávat zboží. Pro uskutečnění objednávky můžete navštívit náš druhý eshop: www.mobilprislusenstvi.cz

Jaký držák do auta?

Potřebovali byste opravdu kvalitní držák do auta, který by sedl a dobře držel? Někdy není snadné vybrat, ale u nás jistě objevíte ten správný!

Kvalita na prvním místě

Dlouho jste přemýšleli o tom, že byste si pořídili nějakou vychytávku do auta, protože často potřebujete v autě telefon – především kvůli navigaci? Někdy je složité sledovat navigaci nebo jet jen podle hlasového navádění. Pokud ovšem budete mít šikovný držák, stačí telefon vložit do něj a můžete ho využít nejen pro navigování na cestách, ale například pro přijetí hovoru, pokud si pořídíte hands-free.

U nás máte opravdu mnoho možností, z čeho vybírat. Existuje několik druhů, například držáky na čelní sklo nebo také na palubní desku. Ty se využívají nejčastěji. Také se vyrábí takové kousky, které se zasunou do mřížky a drží tam. Kromě jiného v nabídce najdete součástky, protože často je třeba vyměnit pouze přísavku nebo část kostry, a nemusíte investovat do nového produktu.

Vybírejte ty nejlepší držáky

Jaký držák do auta vybrat? Dnes se lidé rozhodují nejčastěji mezi zmíněnými držáky na sklo a na palubní desku, také magnetickými držáky. Ty na čelní sklo jsou nejdostupnějšími produkty, a existují v mnohých provedeních. Dobře drží a lze je univerzálně používat do jakéhokoli auta, pokud nemáte zvlášť atypický interiér. Většinou jsou vyrobené s kloubem nebo s takzvaným krkem, abyste si mohli vše nastavit tak, jak potřebujete. Kloubové produkty většinou lépe drží telefon, a proto patří mezi oblíbenější. Ty s delším krkem jsou vhodné především pro typy vozidel, které mají velkou palubní desku, a tedy pro manipulaci je zapotřebí dostat telefon pomocí krku co nejblíže k řidiči – například v dodávce.

Magnetické držáky se skládají ze dvou částí, což zajišťuje, že dobře drží a telefon se do něj vkládá pohodlně. I samotné položení telefonu do držáku je rychlé, a nemusíte ani na chvíli spustit oči z provozu. Pokud byste nestáli o magnetický, pak je možno do průduchu klimatizace vložit držák s klipy, které se zachytí a telefon bude držet i v něm.