V internetovém obchodě bohužel není možné v současné době objednávat zboží. Pro uskutečnění objednávky můžete navštívit náš druhý eshop: www.mobilprislusenstvi.cz

Obyčejný obal nestačí

Mobilní telefon není zrovna levná záležitost a tak je třeba ho pořádně ochránit. Před pádem, škrábanci nebo zničením displeje, což mu prodlouží životnost.

Obyčejný obal nestačí

Investice do ochranných obalů na mobilní telefony je důležitá, ale nemusí být dostačující. Je třeba dostatečně ochránit všechny strany telefonu a zvláště displej. Pokud by došlo k jeho poškození, tak oprava je skutečně příliš nákladná a mnohdy může být dokonce dražší, než zakoupení nového aparátu. Pokud ovšem bude chráněna tato část tvrzeným sklem, poté je zde šance, že mobilní telefon je dostatečně zajištěný proti rozbití přední strany aparátu. Je možné zvolit si ochrannou fólii, ale přece jenom hrou na jistotu budou tvrzená skla.

  • jsou pevná
  • mají větší odolnost při pádu nebo proti poškrábání
  • snáze se aplikují na aparát
  • není problém výměny
  • mají podobný povrch jako samotný displej

Správný výběr je velmi důležitý

Rozhodnout se pro tvrzené sklo je skutečně velmi dobrá volba. Teď jen neudělat další chybu, což by se mohlo stát velmi snadno. Je nesmírně důležité se zaměřit na to, jaké sklo bude nejlepší a nevhodnější pro typ daného mobilního telefonu.

Zaměřeno a výběr skla

  • Tvrdost a odolnost je prioritou, přece jenom je třeba dostatečně ochránit telefon. Pro označení tvrdosti je určena stupnice, která se pohybuje od 0H do 9H. Z toho vyplývá, že čím bude číslo vyšší, tak bude sklo tvrdší a poskytne tak dostatečně velkou ochranu. Kdo chce poté skutečnou kvalitu tvrzeného skla, tak by se měl soustředit na označení 9H.
  • Kompatibilita s mobilním telefonem. Existuje skutečně mnoho různých typů aparátů, a kdo chce skutečně perfektně padnoucí ochranu, tak se musí soustředit na správný typ zařízení. Jedině tak si lze vybrat odpovídající tvrzené sklo, které bude odpovídat velikosti i všem ostatním potřebám, k bezproblémovému chodu telefonu.
  • Rozměry a síla skla se rovněž vybírají podle typu aparátu. Sílu skla je třeba nijak nepodceňovat, protože od toho se odvíjí i celková odolnost. Nejčastější jsou skla o tloušťce 0,3 mm. Skvěle si poradí i se silnějšími nárazy. Navíc nijak neovlivní vzhled samotného telefonu.

Pořídit si odpovídající tvrzené ochranné sklo má skutečně smysl. Telefon získá nejen ochranu displeje, ale rovněž se prodlouží jeho životnost.